Съобщение: Уважаеми клиенти, ОТ 01.04.2024 офисът и склада ни се намират на НОВ АДРЕС : ул . "Академик Игор Курчатов" 1 , в близост до складовете на "Голден 2" и "Шихо". Локация може да откриете в секция КОНТАКТИ. P.S. РАБОТНОТО ВРЕМЕ С КЛИЕНТИ Е ОТ 10:30 ч. ДО 16:30 ч.

Услуги

DTF ПЕЧАТ

DTF печат  означава Direct To Film. Тази техника включва отпечатване на вашия дизайн директно върху филм и след това прехвърлянето му чрез термо преса върху тениски, шапки, чанти и много други изделия предназнаени за рекламна цел, изработени от памук, полиестер или техни смеси, независимо от цвета им, тъй като може да работи с бяло мастило.

Голямо предимство на тази техника е, че слоят бяло мастило се отпечатва едновременно с цветното мастило.  Ако работите с DTF, трябва да знаете, че валидните формати за отпечатване на вашите дизайни са следните: eps, ps, pdf, bmp, tif, jpg, png и psd.

Лазерно гравиране

Лазерно гравиране – осигурява дълготрайност на рекламното изображение. Уникалното при този метод е, че чрез отстраняването на повърхностния слой на съответния материал се получават красиви изображения и ефекти. Възможна е изработката на единични изделия по проект и желание на клиента. Разполагаме със собствени FIBER LASER (подходящ за гравиране на метал, както и някои видове пластмаса и кожа)  и CO2 LASER  (подходящ за гравиране на дърво, стъкло, кожа и други материали).

Печат на работни календари

Печат на календари - Работният стеннен  многолистов календар е неразделна част от изграждане на корпоративният имидж на всяка фирма. Предлагаме голямо разнообразие от едно секционни, 3 секционни и други модели  календари.

Всеки един модел календар може да се отпечата с различни технологии спрямо изискванията на клиентите.

Ситопечат

Ситопечат - най-универсалната технология за надписване на сувенири от пластмаса, хартия, текстил, стъкло, метал, кожа, дърво и други материали, както и върху предмети с неправилна форма. Съвременните технологии в ситопечата дават достатъчно добро качество на отпечатъка по отношение на разделителната способност, което позовлява възпроизвеждане на сложни детайли. При печат върху някои видове пластмаси и метали е необходимо да се използват двукомпонентни мастила, поради нестабилността на отпечатъка върху тях.

UV ПЕЧАТ НА СУВЕНИРИ

UV печат - Пълноцветен печат върху гладки повърности от  пластмаса, метал, дърво, стъкло и други материали. Печата има ярки цветове и висока издръжливост.

Сублимационен печат

Сублимационен печат-Сублимацията е изключително траен пълноцветен печат върху различни видове материали пригодени за сублимация. Възможност за печат на керамични чаши, метални бутилки, хартиени изделия (пъзели, подложки и др. подобни ), текстилни (полиестерни) изделия. За сполучливи резултати се препоръчва печат върху бели продукти.

Трансферен печат

Трансферен печат – създава висококачествени пълноцветни изображения върху почти всякакъв материал. За разлика от сито и тампонния печат процесът е съкратен във времето. Не се изискват големи количества, възможна е направата и на единични бройки.

Топъл печат

Топъл (голд) печат – технология за надписване чрез пресоване на надписвания материал с предварително подготвено клише като за багрило се използва тънко метално фолио. Използва се при всякакви напълно равни повърхности – хартия, картон, изкуствена и естествена кожа.

Сухо преге

Сухо преге – технология за надписване без мастило, само чрез пресоване на надписвания материал с предварително подготвено клише. Има две разновидности на сухото преге. Първото е изпъкнал – клишетата са две и се притиска материалът между тях. Вторият вариант, който предлагаме ние, е вдлъбнат – притиска се основният материал с метално клише и се вдлъбва само от горната страна. Клишетата биват цинкови и магнезиеви. За по-добра дълбочина на отпечатъка се използват магнезиевите, които имат по-голяма височина на буквата.

Печат върху пликове

Печат върху пликове – чрез офсетов печат на фирменото лого или слоган пощенският плик се превръща в чудесно рекламно средство, инструмент в изграждане имиджа на всяка компания. Възможен е печат на рзлични формати пликове с до 3 цвята или с пълноцветно изображение.

При проявен интерес може да се свържете с нас чрез посочените контакти, за да Ви предложим Ценова оферта!