търговия на едро с рекламни материали

Услуги

   Фирмата предлага комплекс от рекламни услуги, които придават завършен вид на рекламното изделие:

 

Ситопечат

 Ситопечат - най-универсалната технология за надписване на сувенири от пластмаса, хартия, текстил, стъкло, метал, кожа, дърво и други материали, както и върху предмети с неправилна форма. Съвременните технологии в ситопечата дават достатъчно добро качество на отпечатъка по отношение на разделителната способност, което позовлява възпроизвеждане на сложни детайли. При печат върху някои видове пластмаси и метали е необходимо да се използват двукомпонентни мастила, поради нестабилността на отпечатъка върху тях.

Тампонен печат

 Тампонен печат - съвременен метод за печат, който също като ситопечата позволява нанасяне на мастила върху разнообразни по вид материали, но за разлика от него дава възможност за работа върху артикули с овална форма – може да се надписва около ¼ от кръглата повърхност, приблизително 90 градуса. Характерно за тази технология е, че могат да се отпечатат букви с особено дребен шрифт в идеално качество, както и възпроизвеждането на растер.

Сухо преге

 Сухо преге – технология за надписване без мастило, само чрез пресоване на надписвания материал с предварително подготвено клише. Има две разновидности на сухото преге. Първото е изпъкнал – клишетата са две и се притиска материалът между тях. Вторият вариант, който предлагаме ние, е вдлъбнат – притиска се основният материал с метално клише и се вдлъбва само от горната страна. Клишетата биват цинкови и магнезиеви. За по-добра дълбочина на отпечатъка се използват магнезиевите, които имат по-голяма височина на буквата.

Топъл печат  Топъл (голд) печат – технология за надписване чрез пресоване на надписвания материал с предварително подготвено клише като за багрило се използва тънко метално фолио. Използва се при всякакви напълно равни повърхности – хартия, картон, изкуствена и естествена кожа.
Трансферен печат

 

 Трансферен печат – създава висококачествени пълноцветни изображения върху почти всякакъв материал. За разлика от сито и тампонния печат процесът е съкратен във времето. Не се изискват големи количества, възможна е направата и на единични бройки.

 

Лазерно гравиране

 

 Лазерно гравиранеосигурява дълготрайност на рекламното изображение. Уникалното при този метод е, че чрез отстраняването на повърхностния слой на съответния материал се получават красиви изображения и ефекти. Възможна е изработката на единични изделия по проект и желание на клиента.

 

Печат върху пликове

 Печат върху пликове – чрез офсетов печат на фирменото лого или слоган пощенският плик се превръща в чудесно рекламно средство, инструмент в изграждане имиджа на всяка компания. Възможен е печат на рзлични формати пликове с до 3 цвята или с пълноцветно изображение.


  При проявен интерес може да се свържете с нас чрез посочените контакти, за да Ви предложим Ценова оферта!